mork

Members
 • Content count

  67
 • Joined

 • Last visited

About mork

 • Rank
  Private (PV2)

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jeg går og tænker lidt over, om det var på tide at sende mine Desert Raiders videre ud i galaksen, hvor de kan bekæmpe mere ondskab end blot støv på mine hylder. Vil dog lige smide den forbi jer, inden jeg gør forsøget på powerfist. Jeg ved godt det er lidt optimistisk, men jeg håber på at sælge hele baduljen på en gang, inkl. kufferter o.lign. Jeg skal gerne lave en lang liste over indholdet, hvis det viser sig at nogen er interesseret. Giv endelig lyd herinde, på mail eller mobil hvis du vil vide mere I min snart oldgamle pf tråd, kan man få lidt overblik over hvad det drejer sig om: http://www.powerfist.dk/forum/index.php?topic=46773.0
 2. Nu har jeg jo været så uheldig de sidste to år, at jeg ikke har deltaget i den fantastiske pirat føljeton. Det lader dog umiddelbart til at jeg dukker op i år, men har af diverse årsager stor mangel på både skib og crew. Jeg har en bunke træ/flamingo/bitz, der godt kunne ende med at blive et skib, men hvis jeg skal have bare en lille chance for at gøre det færdigt i tide, når jeg på ingen måde at få malet et crew. Er der stadig mulighed for at snige sig til at låne, eller er der nogen der kan hyres til at male et crew? Og er der overhovedet plads til en båd mere i Røvede fjord?
 3. Det er fandme et cool projekt. Jeg var kæmpe fan dengang og har stadig flere af bladene til at ligge. Der er helt sikkert mange karakterer der ville egne sig til dukkeskub :-)
 4. I voted no, mainly because the only pictures i upload here is in my posts, and i have to admit that i don't think that the gallery on this forum works very well. But as Torben says, it would be a shame to lose the old pictures.
 5. De sidste to år taget i betragtning, tror jeg bare jeg vil blive glad hvis jeg husker mig selv Men ud over at have lidt dukke-til-maling med, vil jeg efter al sandsynlighed tage en stak brætspil med, da jeg helt sikkert har nogen der bliver spillet for lidt...
 6. looking good Jonas
 7. det ser da glimrende ud... bliver vejene ikke noget der minder om motorveje hvis det skal være til 15 mm??? spørger bare fordi det er svært at se skalaen uden figurer på bordet
 8. Så fik jeg i selskab med konen og sønnen, indviet sidste års fødselsdagsgave, "Ticket To Ride". Et glimrende spil, som kan spilles både af hardcore nørder såvel som familier. Kort fortalt gælder det om at fuldføre diverse togruter rundt omkring på brættet. Efter at have spillet med både 3,4 og 5 spillere, må man konstatere at flere spillere gør det noget mere spændende, tæt og til et ret hedt kapløb om at nå og få bygget sine ruter inden modstanderne snupper dem. Her er et billede af hvordan brættet så ud da vi var færdige. Den opmærksomme læser, vil se at spillet blev vundet med et enkelt point.
 9. Fik prøvet kræfter med spillet her for nogen tid siden. Meget underholdende, synes det kører i et fornuftigt tempo med regler der er simple og lige til at gå til. Kan godt lide brættets opsætning, med forskellige plader afhængigt af hvilken "mission" man spiller. Vi oplevede dog en mindre "fejl" eller "ulempe" for zombie-spilleren i vores spil. Kan ikke huske hvad scenariet hed, men kort sagt handlede det for spillerne om at overleve indtil solen stod op (ca 16 ture) og vi ville tabe uanset hvad hvis der på et givent tidspunkt befandt sig 8 eller 9 zombier i det store hus midt på brættet. Problemet for zombie spilleren var, at zombierne skal følge efter spillerne hvis de har mulighed for det, og dette gør de ved også at rykke igennem vægge. Så alle spiller befandt sig stort set kun udenfor huset, og på den måde kunne vi tvinge zombie spilleren til at flytte sine zombier ud af huset, hvilket gjorde det stort set umuligt for ham at vinde.
 10. Det ser jo fething vildt ud frede...
 11. Det ser lækkert ud Torben Hvis du mangler græs, har jeg en bunke i kælderen, som jeg har ikke brugt i 100 år, og næppe får brug for. Jeg kan evt tage det med til 40K dagen i vejle, og så kan vi lave en billig handel hvis det er det græs du skal bruge?
 12. Ja det er jo ikke ligefrem fordi man mangler gode spil udgivelser i øjeblikket eller i de næste par måneder... XCOM står også ret højt på min liste.
 13. Skyrim møder Assasins Creed i en VSF / Steam Punk setting... det kunne da godt tænkes man skulle prøve det.
 14. bauhaus har alle former for træstokke i alle former for tykkelser, længder osv. og endda til rimelige pænge hvis jeg ikke tager helt fejl...